Det samarbeidet vinner ikke deg mange m?l

Cesar Azpilicueta og Dele Alli savner seg i Matt Le Tissiers kombinert XI

canada goose norge nettbutikk Det er en vanskelig en til ? begynne med, men jeg har nettopp canada goose trillium blitt med Thibaut Courtois. Jeg tror han er litt foran Hugo Lloris med hensyn til sin skytestoppevner og gir litt mer tilstedev?relse i canada goose salg omr?det. canada goose jakker herre De er nok den andre og tredje beste keeper i ligaen bak David de Gea. canada goose norge nettbutikk

Deretter til h?yre har Victor Moses ikke v?rt like konsekvent som han var i liga vinnende kampanjen, og jeg liker Kieran Trippier, med sin levering der oppe med de beste rundt.

canada goose outlet norge Jeg g?r for den belgiske midtbacken sammen med Jan Vertonghen og Toby Alderweireld, canada goose jakker dame som er p? et annet niv? enn Davinson Sanchez. Jeg tror det ville v?re et stort canada goose jakke dame slag hvis Tottenham ikke holder tak i Toby. canada goose outlet norge

Toby Alderweireld har enn? ikke forlenget kontrakten sin til Tottenham

canada goose jakke Cesar Azpilicueta er litt uheldig ? v?re utelatt, da han er veldig konsekvent, men jeg tror han er den eneste Chelsea-senteret canada goose jakke som kan f?le seg forbrutt basert p? deres forestillinger denne sesongen. canada goose jakke

canada goose billig Til venstre har jeg Marcos Alonso, som er en av de enkleste avgj?relsene. Ben Davies har gjort det bra, men m?lene Alonso tilbyr deg er en ekte canada goose outlet bonus, og du kan ikke ha r?d til ? forlate det. canada goose billig

canada goose i norge N ‘Golo Kante m? v?re blant mine holdende midtbanespillere. ? vinne to Premier League-titler p? rad med forskjellige lag er fenomenal, og jeg tror ikke det er noen canada goose dame bedre i bransjen i sin rolle. Han m? v?re en sjef dr?m med mengden bakken han dekker. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk ekte N ‘Golo Kante m? v?re en sjefs dr?m, insisterer Le Tiss canada goose norge nettbutikk ekte

Ved siden av meg har jeg f?tt Mousa Dembele. Det samarbeidet vinner ikke deg mange m?l, men n?r det gjelder canada goose norge styrke canada goose jakke herre og ball, er han fantastisk. N?r alle Tottenham-spillerne sier at han er deres beste spiller, kan han egentlig ikke argumentere for det.

canada goose jakke oslo Da har canada goose victoria parka jeg f?tt Eden canada goose herre Hazard til venstre. Han er i verdensklasse, og jeg tror ikke det ville v?re en kombinert XI som involverer canada-goose-jakker Chelsea som han ikke ville komme inn. Han er ganske enkelt unplayable p? sin dag. canada goose jakke oslo

Le Tiss forutser Finn ut hva Le Tiss st?tter i sin Chelsea v Tottenham RAB her.

canada goose norge forhandler Til h?yre har jeg f?tt Heung Min Son, som canada goose outlet har hatt en fantastisk sesong for Spurs. Jeg var ganske imponert med ham i fjor, fikk 21 m?l i alle konkurranser, og hans konsistensniv?er har forbedret seg med en annen canada goose victoria 18 i denne kampanjen. For meg er det ingen brainer for ham ? starte istedenfor Fernando Llorente p? Stamford Bridge med trusselen han tilbyr i bak. canada goose norge forhandler

canada goose dunjakke Christian Eriksen er sentral i de tre og en av mine favorittspillere i Premier League. Jeg er ikke sikker p? om det bare er fordi jeg liker en spiller som kan p?virke spill uten ? v?re rask, men n?r det gjelder m?l, hjelper og ser passerer andre, gj?r ikke sitt bidrag stort. Harry Kane m? elske ? leke med ham. canada goose dunjakke

canada goose norge Christian Eriksen: En av Le Tiss ‘favoritt Premier League-spillere canada goose norge

Min enkleste beslutning av hele laget er Kane som leder linjen. Han har gjort det bra for en sesongmorsk! Proving utrolig konsekvent og er bare en absolutt m?lmaskin.

Merson s teamMerse har g?tt for Hazard, Willian, Kante, Fabregas, Alli og Dier i hans lag for denne helgens canada goose Sky Sports Fantasy Six a Side-sammenst?t. Skriv inn laget ditt gratis for ? vinne jackpotten.